Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #11 | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #12 | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #13 | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #14 | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #15 | Raiffeisen Bank Aval Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Січня 2015

Пораненим бійцям АТО передано антибіотики, придбані на благодійні внески користувачів системи «Райффайзен Онлайн»

Київ. 21 січня. — За підтримки Райффайзен Банку Аваль восени минулого року було започатковано програму «Антибіотики для поранених на Сході України», ініційовану Благодійним фондом «Сподіваюсь і вірю».

У межах цієї програми клієнти Райффайзен Банку Аваль, які користуються системою «Райффайзен Онлайн» (Інтернет-банкінг для приватних осіб), переказали благодійні внески в сумі 71326 грн. на рахунок благодійного фонду для придбання вартісних антибіотиків для поранених бійців АТО. До цієї суми Райффайзен Банк Аваль додав ще 10 тис. грн.

У першій половині січня 2015 року в межах зібраних внесків було придбано й передано безпосередньо воїнам, які перебувають на лікуванні у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова, ліки на суму 42726 грн.

Райффайзен Банк Аваль та Благодійний фонд «Сподіваюсь і вірю» дякують усім клієнтам банку, які долучилися до збору коштів на допомогу пораненим учасникам АТО.

Програма «Антибіотики для поранених на Сході України» триває. Клієнти банку — користувачі системи «Райффайзен Онлайн» і надалі матимуть змогу зробити власний благодійний внесок, допомагаючи рятувати життя захисників України.