Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Березня 2019

Райффайзен Банк Аваль отримав відзнаку за вагомий внесок у розвиток української молоді


Київ. 19 березня. — За сприяння Міністерства молоді та спорту України відбулася підсумкова прес-конференція «Пакт заради молоді-2020», на якій було представлено результати роботи за 2018 рік та заплановані заходи – на поточний. Захід відвідали представники державних структур, громадських організацій та компаній, які найактивніше долучалися до активностей у межах пакту.

Під час прес-конференції Райффайзен Банку Аваль було вручено подяку «За вагомий внесок у розвиток української молоді та активну участь у реалізації пакту заради молоді- 2020». Отримувала цю відзнаку Вероніка Бодашко, начальник управління по обслуговуванню ключових клієнтів з питань управління персоналом Райффайзен Банку Аваль.

«Райффайзен Банк Аваль, як соціально відповідальний роботодавець, пропонує багато можливостей для талановитої молоді, — наголосила Вероніка Бодашко. — Минулого року ми увійшли в ТОП-20 кращих роботодавців України за версією міжнародного кадрового порталу HeadHunter. Маємо програми стажування за різними напрямками, надаємо можливість студентам проходити практику, винаймаємо молодих спеціалістів без досвіду роботи на вакансії початкового рівня. У 2018 році понад 60 стажерів та 330 практикантів отримали перший досвід у нашому банку. Наші колеги також взяли участь у більш ніж 100 заходах для молоді в різних регіонах України, серед яких ярмарки вакансій, екскурсії до банку, майстер-класи для студентів тощо. Райффайзен Банк Аваль долучився до ініціативи «Пакт заради молоді-2020» у минулому році, оскільки місія пакту співпадає з цілями нашого банку в питаннях сприяння працевлаштуванню та освіти молоді».

Райффайзен Банк Аваль — найбільший український банк із іноземним капіталом, який працює в Україні з 1992 року. Банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ, що впродовж років залишається провідним банком в Австрії та країнах Центральної і Східної Європи.

За оцінками вітчизняних і міжнародних впливових видань Райффайзен Банк Аваль очолює рейтинги найкращих банків в Україні. Широкий перелік банківських послуг надається мільйонам клієнтів через розгалужену мережу по всій країні.

Успішна діяльність банку значною мірою забезпечується високим професіоналізмом його співробітників, які мають можливість розвиватися та будувати кар’єру в міжнародному банку.