У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #11 | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #12 | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #13 | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #14 | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #15 | Raiffeisen Bank Aval У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Січня 2019

У 2018 році працівники Райффайзен Банку Аваль переказали понад 151 тис. грн на лікування тяжкохворих дітей

Київ. 10 січня. – Уже три роки в Райффайзен Банку Аваль діє безстрокова благодійна акція на підтримку дітей з онкологічними та іншими тяжкими захворюваннями «Допоможи тим, хто цього потребує». Акцію започатковано у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Запорука».

Працівники банку добровільно долучаються до акції збору коштів, щомісячно переказуючи пожертви на спеціальний рахунок у ВБФ «Запорука». Ці кошти спрямовуються на закупівлю ліків для тяжкохворих дітей із малозабезпечених родин.

Протягом 2018 року на допомогу таким дітям працівниками банку було переказано 151 281 грн. За рахунок цих коштів БФ «Запорука» мав змогу допомогти 30 родинам у боротьбі за здоров’я їхніх дітей.

За період жовтня-грудня 2018 року, дякуючи підтримці небайдужих людей, які працюють у Райффайзен Банку Аваль, благодійний фонд зміг допомогти 7 маленьким пацієнтам відділення дитячої нейрохірургії Інституту нейрохірургії ім. академіка А.П. Ромоданова та дитячого відділення Національного інституту раку на суму майже 29 тис. грн.

Серед них: Ваня В. із Кіровоградської області, Андрійко Л. із Вінницької обл., Микитка Б. та Славко Т.  із Полтавської обл. (лікувалися в Інституті нейрохірургії), а також Діма К. із Запорізької обл., Андрійко Х. із Закарпатської обл. та Арсеній Н. із Полтавської області (пацієнти Інституту раку).

Благодійна акція «Допоможи тим, хто цього потребує» у Райффайзен Банку Аваль триває. Це означає, що вкрай необхідну підтримку отримає ще не одна українська родина, яка бореться за одужання своєї дитини.